Asus P5KLP AM SE ve E2220 Tabanlı Sisteme Upgrade

25930

Megapat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar elime Asus P5KLP AM SE ve E2220 geçti, eski sistemimden bişey olmayacağını anladığım için bazı parçalar almak istedim ancak sizinde tavsiyelerinizi almak istedim. Bu arada bilgisayarda sadece film, video, haber türlü işler yapılacaktır ve uyumlu ise mac kurmak istiyorum. Almayı düşündüğüm parçalar şunlardır;

www.vatanbilgisayar.com: Gskill 2Gb Value Ddr2 800Mhz Cl5 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: Everest Eagle Ec337 400W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar ya da

www.bimeks.com.tr: Sapphire HD6670 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 (11192-07-20G) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

Everest niye tercih ettin derseniz uygun fiyatlıydı ve bende oyun sistemi felan toplamıyorum basit işler için kullanacağım eğer sizin düşük fiyatlı ve kullanışlı bir kasa öneriniz varsa fena olmaz. (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı