Çözüldü Asus P5KPL-AM SE Mavericks kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep abi; dual-core olanların Ghz hızı iyi olanlar kullanabiliyorlar. Anakart iyiyse idare ediliyor (ram vb.). Şahsen dual-core ve 2008 anakart ile OS X ile yaşamaktayım. Tabiki de i5 vb. sistemler kadar asla olamaz. Pentium serisinde; Dual-Core ve yeni G(pin sayısı yüksek olan) modelleri iyi çalışabiliyor OS X ile.
OS X Mavericks 10.9.3 bootable USB for Intel PCs.rar — Yandex.Disk İndirmeye başlıyorum yarın kuracağım bakalım :)

Şimdi usb yazıyorum raw imajını ancak Clover bootloader ile açmayı nasıl başarabilirim video'da normal Clover bootloader ile açılıyordu benimki de öyle olacak mı yoksa ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz çalışıyor yanlız internet olmuyor deli oluyorum lütfen yardım edin. Mac istememin nedeni Logic Pro x idi yanlız ses de çalışmıyor iyimi :D Bunun bir çaresi var mı dır? Ekran kartından söz etmiyorum bile :D

MultiBeast ile:
Yeni aldım nasıl değiştireyim birde ben usb den boot ediyorum videoda ki gibi denedim ama windows 8.1 açarken eror verdi :/ . Ses ve ethernet denicem. Teşekkürler.

Pentium sisteme kurabileceğini sanmıyorum. Kursan da doğru dürüst bir performans vereceğini sanmıyorum. Sistemini yenile.
Recep abi gayet güzel hızlı yanlız driver veya kext dedimiz de sıkıntılarım var :)

Konu kapanabilir gayet rahat kurdum çalışıyor teşekkür ederim ...

@ProduceRWT
Kardeş konuyu kapatmadan önce; R7 250 AMD ekran kartınızı tanıdı mı? Üst çubuk yani mac menübar şeffaf mı? Ekran alıntısını atar mısın?
Teşekkürler şimdiden. Bende gddr5 olan modelini düşünüyorum, o yüzden sordum. Lütfen cevapla.
Not: Diğer yetkili kişiler arkadaş cevaplayana kadar kilitlemeyin konuyu :).

Şuan bende r7 240 var ondada ekran güzel nasıl ekran görüntüsü alacağımı söylerseniz alırım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı