MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Bugün format attım fakat durum aynı oluyor. Ses sürücünüz bulunamadı, bağlı hoparlör veya kulaklık yok gibi hatalar alıyorum. Sorun ses kartında mı acaba? Nereden öğrenebilirim? Anakart: ASUS P5KPL-AM SE. İşlemci Intel E5300.
Bugün format attım fakat durum aynı oluyor. Ses sürücünüz bulunamadı, bağlı hoparlör veya kulaklık yok gibi hatalar alıyorum. Sorun ses kartında mı acaba? Nereden öğrenebilirim? Anakart: ASUS P5KPL-AM SE. İşlemci Intel E5300.
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #11 Yalnız Araba dedi: Driver bölümündeki uygulama. Genişletmek için tıkla... Yerini söyler misiniz pek anlayamadım. Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Driver bölümündeki uygulama. Genişletmek için tıkla... Yerini söyler misiniz pek anlayamadım.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Ağustos 2021 #12 MPPASHA dedi: Eki Görüntüle 1143854 Genişletmek için tıkla... Bu bölümdeki. Artı 0 Eksi
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #13 Yalnız Araba dedi: Bu bölümdeki. Genişletmek için tıkla... O uygulama bir işe yaramıyor. Basıyorum fakat hiçbir şey yok. Görev yöneticisinde bile açılmıyor. Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Bu bölümdeki. Genişletmek için tıkla... O uygulama bir işe yaramıyor. Basıyorum fakat hiçbir şey yok. Görev yöneticisinde bile açılmıyor.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Ağustos 2021 #14 MPPASHA dedi: O uygulama bir işe yaramıyor. Basıyorum fakat hiçbir şey yok. Görev yöneticisinde bile açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Rtupd64 o olması lazım. Artı 0 Eksi
MPPASHA dedi: O uygulama bir işe yaramıyor. Basıyorum fakat hiçbir şey yok. Görev yöneticisinde bile açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Rtupd64 o olması lazım.
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #15 Yalnız Araba dedi: Rtupd64 o olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet o fakat hiçbir şey olmuyor . Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Rtupd64 o olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet o fakat hiçbir şey olmuyor .
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Ağustos 2021 #16 MPPASHA dedi: Evet o fakat hiçbir şey olmuyor . Genişletmek için tıkla... Hocam yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
MPPASHA dedi: Evet o fakat hiçbir şey olmuyor . Genişletmek için tıkla... Hocam yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #17 Yalnız Araba dedi: Hocam yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat sonuç aynı. Kimse cevaplamıyor . Son düzenleme: 29 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Hocam yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat sonuç aynı. Kimse cevaplamıyor .