cntgrlylmz
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar ,
Asus P5KPL-AM eski bir ana kartım var - zamanında lisede iken staj paramla yenilemiştim
o zamanlar nvidia gt 9800 ekran kartı yeni çıkmıştı o ekran karını almak için bu anakartıyla birlikte değiştirmiştim.
Önceden hiç kasma olmazdı ama şimdi 3 dk'da bir herşeyde kasıyor cpu %100 oluyor işlemciden sanırım. İşlemcinin üzeirndeki soğutuca bir tırnağı kırık iyi soğutmuyor işlemcide eziğin önde gideni
DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz (14 x 200) bu şekilde şimdi ben biraz Technopat videoları olsun forumlar olsun biraz araştırma yaptım ve işlemci ve soğutucusunu değiştirmek istiyorum.
RAM'lerim kinston DDR2 3 GB 800 MHz -Ramlaerimide DDR2 8 GB yapıcam.
kısacası eski bilgisayarım şöyle olacak:
600-700TL bir miktarım var ve değerlendirmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Asus P5KPL-AM eski bir ana kartım var - zamanında lisede iken staj paramla yenilemiştim
o zamanlar nvidia gt 9800 ekran kartı yeni çıkmıştı o ekran karını almak için bu anakartıyla birlikte değiştirmiştim.
Önceden hiç kasma olmazdı ama şimdi 3 dk'da bir herşeyde kasıyor cpu %100 oluyor işlemciden sanırım. İşlemcinin üzeirndeki soğutuca bir tırnağı kırık iyi soğutmuyor işlemcide eziğin önde gideni
DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz (14 x 200) bu şekilde şimdi ben biraz Technopat videoları olsun forumlar olsun biraz araştırma yaptım ve işlemci ve soğutucusunu değiştirmek istiyorum.
- Anakartıma uygun en iyi yuksek işlemci Intel Core 2 Quad Q9650 CPU'muş.
RAM'lerim kinston DDR2 3 GB 800 MHz -Ramlaerimide DDR2 8 GB yapıcam.
kısacası eski bilgisayarım şöyle olacak:
- Intel Core 2 Quad Q9650 CPU
- Nvdia 9800 gt 1 gb (256 bit)
- 8 GB RAM
600-700TL bir miktarım var ve değerlendirmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: