Asus p5kpl anakart iatkos ml2

Doğru diyosun ya zor işler bunlar Ben aslında programdan anlarım bilgisayarda bilgim vardır.. Ama konu böyle komutlar yok işte bios yok boot etme falan gelince ben yapamıyorum.. Abim de bilgisayar mühendisi ama amerikada oldugu icin yardım edemiyor.. Ben en iyisi win 8 kurayım ama p5kpl anakartın win8 desteği mevcutmu biliyomusun ? Win 8 icin driverler varmı ?

Çook daha eski makinelere Windows 8 kuranlar var, gönül rahatlığıyla kurabilirsin, bir sorun olursa zaten biz buradayız

Çok teşekkürler ama driver ları nerden bulacağım. Driver sız pc mi olur :O :O

Abi birileri üstüme toprak atsın ben ölüyorum bende kendimi bilgili zannediyorum meğerse boş Ben hep xp kullanırdım çok severim xp yi aslında ama değişiklik yapayım şimdi win 7 yüklü Şimdi windows 8 i indirmeye başladım

Aman Recep Baltaş görmesin Windows 8 önermekten forum üyelerinin dilinde tüy bitti Windows 8 en rahat ve kullanışlı aynı zamanda da performanslı işletim sistemi. XP'de bulamayıp uğraştınız işleri sizin yerinize hallediyor ve daha nice özellikleri var.

Benim sistemim şöyle win8 pro 64 bit de kasarmı sizce ?
Anakart : P5KPL
İşlemci : İntel Pentium E5200
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 9500 GT
Ram : DDR2 4 GB (2x2)
HDD : 160 gb

- - - Güncellendi - - -

?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…