soulmy
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Ekran kartım 1 senedir iman gücüyle ayakta. Özellikle son 2 haftadır, öyle ses çıkarmaya başladıki, fanın sesi evin koridorundan bile duyuluyor. Oyun oynarken değil ha, masaüstündeyken. 
Ses o kadar sinir bozucuki, bir noktadan sonra baş ağrısı yapmaya başlıyor.
Yani sizin anlayacağınız, artık performanstan ziyade zorununluluktan dolayı satın alacağım gibi görünüyor. Şu an almayı düşündüğüm kart aşağıda linkini verdim. Ucuz birşey alıp, paramı yazık olsun istemiyorum.
VATAN COMPUTER - ASUS - HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
İnşallah çok dar boğaz yapıp PC kullanılamaycak duruma gelmez. Beni 2-3 ay idare etsin yeter, ondan sonra sistemi komple yenileyeceğim zaten.
Yorumlarınızı esirgemiyin lütfen.
Ses o kadar sinir bozucuki, bir noktadan sonra baş ağrısı yapmaya başlıyor.
Yani sizin anlayacağınız, artık performanstan ziyade zorununluluktan dolayı satın alacağım gibi görünüyor. Şu an almayı düşündüğüm kart aşağıda linkini verdim. Ucuz birşey alıp, paramı yazık olsun istemiyorum.
VATAN COMPUTER - ASUS - HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
İnşallah çok dar boğaz yapıp PC kullanılamaycak duruma gelmez. Beni 2-3 ay idare etsin yeter, ondan sonra sistemi komple yenileyeceğim zaten.
Yorumlarınızı esirgemiyin lütfen.