Asus P5KPL-SE İçin Uygun Kasa

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Arkadaşlar ASUS P5KPL-SE Model bir anakartım var. Şu an kullandığım kasa (AOpen) biraz eskidiği için değiştirmeye karar verdim.
Bunların arasında kaldım. Fakat şöyle bir durum da var. İleride G41 bir anakart da almayı düşünüyorum. O yüzden hem şu an kullandığım anakarta hem de alacağım anakarta uygun olsun. ATX, Mini ATX işlerinden anlamıyorum. O yüzden sizlere sordum :) .
Sizce hangi kasayı almalıyım?

Yanlış anlaşılma olmasın ama o anakartı barındıran bir sisteme o fiyatta sıfır kasa almak pek doğru değil. Ondan daha iyi olan P5G41T-M LX anakart barındıran sistemimdeki kasayı 10TL ye almıştım hatta yan kapağı yok kaç yıldır kullanıyorum hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Isıdan kaynaklı bir problemi de yok. Elinizde o kasaları alacak bütçe varsa sistemi güçlendirmeye yönelik kullanabiliriz.

Yine de alacaksanız Zalman olanı alın.

Yanlış anlaşılma olmasın ama o anakartı barındıran bir sisteme o fiyatta sıfır kasa almak pek doğru değil. Ondan daha iyi olan P5G41T-M LX anakart barındıran sistemimdeki kasayı 10TL ye almıştım hatta yan kapağı yok kaç yıldır kullanıyorum hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Isıdan kaynaklı bir problemi de yok. Elinizde o kasaları alacak bütçe varsa sistemi güçlendirmeye yönelik kullanabiliriz.

Yine de alacaksanız Zalman olanı alın.
Yavaştan sistem yükseltmeye başladım zaten, önce ucuz parçalardan alıyorum. Sonra ekran kartı vb. alacağım. Kasa aldıktan sonra anakart, RAM ve ekran kartı alacağım. PSU yükseltmeyi düşünmüyorum. Hepsini tek tek alacağım. Hepsini birden almak için para biriktirirsem uzun sürer. Ve doların da sağı solu belli olmuyor.

Anladım. Mesela yukarıda ileride G41 anakart alacağınızı söylemişsiniz yani sistem yükseltecekseniz anakart gibi kilit bir bileşeni DDR4 seçmelisiniz fiyatları uygun zaten. Ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirir biriktirir en sonunda elimdeki sistemi de satıp bütçeye ekleyip DDR4 sistem kurardım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı