KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 696 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Fotoğrafı koyuyorum arkadaşlar, anakart eski bir anakart ve VGA olmuyor. Bu girişlerin adı ne olarak geçiyor, nedir bunlar, bulunabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Fotoğrafı koyuyorum arkadaşlar, anakart eski bir anakart ve VGA olmuyor. Bu girişlerin adı ne olarak geçiyor, nedir bunlar, bulunabilir mi?
Çözüm Yener K. 3 Şubat 2022 KINSEI dedi: Çok üzüldüm bu duruma mecbur görüntü vermesi için 0-50TL'lik bir ekran kartı alacağım ikinci el. Başka verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Ucuz bile olsa ekran kartı gerekiyor.
KINSEI dedi: Çok üzüldüm bu duruma mecbur görüntü vermesi için 0-50TL'lik bir ekran kartı alacağım ikinci el. Başka verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Ucuz bile olsa ekran kartı gerekiyor.
KS KS KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 696 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #11 Yener K. dedi: Tamamdır hocam. O sarı olan coaxial ses çıkışı. Ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm bu duruma mecbur görüntü vermesi için 0-50TL'lik bir ekran kartı alacağım ikinci el. Başka verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Tamamdır hocam. O sarı olan coaxial ses çıkışı. Ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm bu duruma mecbur görüntü vermesi için 0-50TL'lik bir ekran kartı alacağım ikinci el. Başka verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #12 KINSEI dedi: Çok üzüldüm bu duruma mecbur görüntü vermesi için 0-50TL'lik bir ekran kartı alacağım ikinci el. Başka verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Ucuz bile olsa ekran kartı gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KINSEI dedi: Çok üzüldüm bu duruma mecbur görüntü vermesi için 0-50TL'lik bir ekran kartı alacağım ikinci el. Başka verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Ucuz bile olsa ekran kartı gerekiyor.
KS KS KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 696 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #13 Yener K. dedi: Maalesef hocam. Ucuz bile olsa ekran kartı gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Maalesef hocam. Ucuz bile olsa ekran kartı gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.