Asus P5P43TD ile MSI R7 250 uyumlu mudur?

Kadir Tekeş

Hectopat
Arkadaşlar çok ama çok düşük bütçeli bi bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde 4GB DDR3 Kingston RAM ve Asus P5P43TD USB 3.0 anakart var. Bunlara ek olarak MSI R7 250 ekran kartı ve i3 almak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Randıman tutar mı sağlam olur mu? Kaçıncı nesil i3 almalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartı ile seninkinden daha kötü bir anakartla güncelledim emin olabilirsin ekran kartı ile alakalı bir sorun yaşamassın(ddr3 ekran kartı aldığına dikkat et). Bu GPU ile alakalı kendi bilgisayarım GTAV PUBG CSGO ve çoğu orta düzeyde grafik gerektiren oyunları med yada high ayarlarda oynarsın ramlerini bağlı olarak. İ3 işlemci için pin uyumluluğuna da dikkat etmelisin tam olarak anakartını araştırmadım fakat bu linkten Asus Motherboard P5P43TD Memory RAM Upgrades - FREE Delivery & Guaranteed Compatible | Mr Memory® upgradelerine bakabilirisn

Ben bir eşseklik yaptım galiba ve gt 730 aldım. Ciddi bir darboğaz sorunu yaşıyorum elimdeki işlemci ile. Gt 730'u verimli kullanabilmem için bir işlemci ònerebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı