Abim eski pc'sini bana verdi. Ben de içinde xp yüklü olduğunu görünce pc'ye format atıp windows 7 ultimate yükledim ama şimdi de internette ne onboard ses kartı driver'ını ne de ethernet driver'ını bulabiliyorum. Bu nedenle de internet e giremiyorum pc ile. Lütfen biri yardımcı olsun. Bu gerekli driver'lar windows 7 32 bit için bulunabilir mi yoksa tekrar tarihi eser olan xp'e dönmek zorunda mıyım?
Ancak şimdi daha büyük bir derdim var. Ekran kartım nvidia geforce 9600 gt 1 gb 256 bit. Ekran kartı sürücüsünü yüklediğimde (sürücüyü yüklüyorum, pc'ye reset atıyorum) pc'yi kullanamıyorum gibi bişey oluyo. Herhangi bir programı açmak istediğimde bilgisayar iptal oluyor.
Ekran öylece donuyor, klavye'nin ışıkları sönüyor, mouse'u hareket ettiremiyorum. Bunun nedeni de ekran kartı sürücüm. Çünkü formatı dün attım, dünden beri hiçbir arızası olmayan bilgisayar, 1 saat önce ekran kartı sürücümü güncellediğimden beri böyle.
Bu sürücü neden böyle yapıyor? Bunun bir çözümü var mıdır? Bilgisayar ile tek yapmak istediğim CS 1.6 oynamak, film izlemek, internette dolaşmak. Bu kadar.
Bu aradan söylemeyi unuttum Üçüncü olanı dediğin gibi yaptım ve ses geldi. Teşekkürler.