Asus P5Q Pro Hackintosh Uyumu ?

octave

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2014
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle bütün baba ve adaylarının gününü kutlarım herkese merhaba. Uzun zamandır takip ettiğim sitede ilk başlığım. İşim gereği mac pro bilgisayar almak durumundayım. Lakin fiyatlarından dolayı uzun süre birikim yapma durumundayım. Yaklaşık bir haftadır ayrıntılı bir şekilde araştırıyorum ama kurulan bütün konfigürasyonlar haliyle çok farklı. Eski donanımdan kalma yavaş yavaş güncellediğim bir bilgisayarım var. Sistemi yazıyorum:

  • İntel Core 2 Duo E8400 3.00 ghz.
  • Radeon X1300/X1550 series ekran kartı.
  • Corsair 800 mhz 2x2 4 gb ram.
  • Asus P5Q pro anakart.
  • WDC WD10EFRX- 1tb. Hdd Sistem 500/500 olarak buraya kurulu.
  • Bir de hitachi diskim var 500 gb. bBunu da 250/250 yaptım. Yalnız bu disk f1 hatası veriyor ama yinede yaklaşık 6 7 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • Ses kartım Tc electronic Konnekt 6 Firewire. Bu kartı zaten macbookpro vs sorunsuz PnP çalıştırıyorum.
Malum soru: Bu sisteme sorunsuz hackintosh kurabilir miyim ? Ve çok önemli dosyalarım var Win7 ye zarar vermeden bu işlemi gerçekleştirebilir miyim ? Eğer yok olmaz derseniz bir 500 gb disk alabilirim.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ses kayıt mix ve aranje gibi konularda yardımcı olurum. İyi günler :)
 
Tamamdır teşekkür ederim.

Zotac GT630 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 almak üzereyim. Özelliklerinde Windows ailesi ekini gördüm hackintosh için sorun çıkartır mı acaba recep bey emin olamadım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ahcı moda almıp tekrar nasıl değiştirdiğimi bilmiyorum değiştirdim win7 açıldı. Yalnız disk görmüyor kurulumda bu kısımda kaldım sanırım..
 
Son düzenleme:
Açılışta F1 ve F2 tuş seçenekleri çıktı ve düzeltim. Yalnız kurulumda diski bir türlü gösteremedim kaynak da bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen; bugün kurmak istiyorum ?..
 
Bende videodan farklı olarak ne bukalemun ne de mac bootloader çıktı. Yeşil temalı bir menü ile yazılan komutları denedim olmadı, monitör kapandı ve açılmadı. Bazen elma logosuyla yapmaya çalıştı olmadı. Bir defaya mahsus disk seçmeye kadar ilerleyebildim. Şimdi 1'e basarak ancak bu kadar ilerleyebildim. UEFİ sıkıntısı mı var text sorunu mu ve bunlar nasıl giderilir, anlatabilirseniz çok sevinirim gerçekten
Z2080k.jpg
[/url]
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı