Asus P5Q-WS Anakarta GTX 960 Takılır Mı ?

dideban

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, GTX 960 ekran kartı almak istiyorum. Şu an kullandıgım Model radeon 4800 series ve yetersiz gelmeye başladı. Anakart modelim Asus P5Q-WS. Almak istediğim ekran kartını sorunsuz kullanır mıyım acaba ?

ak.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıcağın ekran kartının PCI Express 3.0 desteği var ama, senin ana kartın ise PCI Express 2.0'a destek veriyor tam performansta kullanamazsın kartı fakat sorunun cevabına gelirsek sorunsuz kullanırsın gibime geliyor sadece çok az performans kaybın olur en fazla.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sistemimde RAM ve işlemci yanına kullandıgım ekran kartını koydugumda düşük kalıyor gerçekten. Anakarta para vermek istemedim ve bu kartı alıp bu anakartta kullanıcam.

Sadece anakart modelini söyledim :D Power supply falan gayet yuksek. Anakartımda 2 adet ekran kartı yuvası var ve crosfıre yapmayıda dusundum ama onu bilemedim.

Burada anakartının özellikleri yer alıyor. PCI-Express 2.0 x16 desteği var bu bağlamda ekran kartını alıp kullanabilirsin ancak %1-3(Fark edilmiyecek bir kayıp oldugunu düşünüyorum) arası bi performans kaybı olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı