Asus P5QL-EM ile Q8200 Overclock

dissek

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim

• Anakart:Asus P5QL-EM
  • İşlemci: Q8200 2,33Ghz
  • Ram:4 gb Kingston 800 Mhz
  • Güç kaynağı: OCZ 750W +80

Oynadığım online oyun için yeni Asus hd 7850 ekran kartı aldım. Oyundaki görüntü iyileşti fakat hala gölge adamlar veya canavarların üstünde isim var, kendi yok. Kasma v.b sorunları aşamadım. Şu an yeni bir sistem toplamaya gücüm yetmiyor ama ileri dönük yeni bir AMD sistem toplamayı düşünüyorum.

Geçen internetten bakarak (yanlış hatırlamıyosam) FSB değerini 333'den 360 çıkartarak işlemcinin hızını 2,5'e çıkarttım fakat buda yeterli olmadı.

Anakartta kendinden O.C. var fakat ordan yaptığımda veya FSB değerini 360 dan yukarı çıkarttığımda bilgisayardan ses geliyor ve bilgisayar açılmayıp bios ekranı geliyor. Veya F2 ye basıp devam ettimde bilgisayar eski haline dönüyor. Ben bu sistemi 3 Ghz çıkarmak istiyorum mümkün müdür? Eğer mümkünse ileride toplayacağım sistemede uyacak bi soğutucu varmı. Eğer isterseniz O.C ekranının fotoğrafını çekip yükleyebilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı