ASUS P5VD2-MX anakart boot etmiyor

TunaEmir

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim ASUS P5VD2-MX anakartım var. Geçenlerde yeni bir hard disk aldım ve içinde Windows XP yüklüydü. Bilgisayarı açtım ama karşıma seçenekler geldi. Hepsini denedim ama mavi ekran hatası geldi. (F8 ile de denedim.) Sonra başka bir bilgisayardan flash diskime Rufus'dan (Windows 7 64 Bit) ISO yazdırdım. (MBR, NTFS) BIOS'tan flashı seçtim ama bilgisayar açılırken flashdan boot etmiyor. Secure Boot ve boot mode seçenekleri yok. Her yolu denedim ama olmuyor. Hayatımda gördüğüm en ilginç BIOS menüsü bu.

Direkt olarak boot menüsüne girmiyor mu?

Flash ile başlattığım zaman ekrana bir yazı gelmiyor, eskiden bir tuşa basın derdi ama bunda hiçbir yazı gelmiyor. Siyah ekranda bir çizgi yanıp sönüyor space tuşuna basıyorum sonra ekran kararıyor ve öyle kalıyor 1 saat bekledim ama sonuç alamadım. Farklı girişlerden denedim ama yine sonuç aynı.

Secure Boot, Fast boot, boot mode ve launch CSM seçenekleri yok. Sistem açılmadığı için UEFI olup olmadığını bilemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG20230426205746.jpg
    344,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…