ASUS P5VD2-VM SE anakart arızalı mı?

snmzsnmz

Hectopat
Yer
Muğla/Milas
Daha fazla  
Herkese merhaba. Eski bir sistemim vardı hayata döndürmek istedim. Her türlü bağlantısını yaptıktan sonra prize taktım anakartta bir LED yandı bu normal mi? Monitörde sinyal yok yazıyor. Ayrıca onboard da taktım aynı. Yardımcı olabilecek var mı? Fotoğraflar aşağıda.

Dosya Ekleri

• 20210704_191558.jpg
    20210704_191558.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 97
  • 20210704_191539.jpg
    20210704_191539.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 101
RAM'in yerini değiştirip denediniz mi hiç? LED ışık benim bildiğim güç varken hep yanıyor anlamında olur. P5KPL-AM SE anakartımda da vardı yeşil bir LED, güç verir vermez yanıyordu. Herhangi bir sorunu da yoktu bu arada. Bir bilgisayarcıya da gösterebilirsiniz, "kontrol edebilir misiniz?" diyerek.

RAM'in yerini değiştirip denediniz mi hiç? LED ışık benim bildiğim güç varken hep yanıyor anlamında olur. P5KPL-AM SE anakartımda da vardı yeşil bir LED, güç verir vermez yanıyordu. Herhangi bir sorunu da yoktu bu arada. Bir bilgisayarcıya da gösterebilirsiniz, "kontrol edebilir misiniz?" diyerek.
hayır ram in yerini değiştirip denemedim. tamam.
işe yaramazsa yazarım
monitörde de sıkıntı olabilir mi nede olsa çok eski tüplü monitör
rami diğer slota taktım aynı :/
harddiski olmadığı için olabilir mi ama bildiğim kadarıyla görüntünün gelmesi lazım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı