Asus P7P55D LE Mavericks Kurulumu

Aşağıda belirttiğim sisteme Maverick kurulumunu yaptım. Videoda belirtilenleri izleyerek .

• Cpu : LGA 1156 Socket İntel Quad Core i5 750
  • Chipset : İntel P55 Lynnfield
  • Lan :Realtek 8112L
  • Audio : VIA VT1828S
  • Anakart: Asus P7P55D LE
  • Ekran Kartı: ASUS EN 9600 GT 1gb DDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @kasirga52 hocam yaklaşık 15 gündür masaüstü pc'me mac kurmak için uğraşıyorum ama bir türlü tam sonuç alamadım.
Anakart işlemci sizinkiyle aynı
Ekran Kartı Gigabyte nvidia gtx760
3tb Seagate+2tb+1.5tb HDD +240 gb Kingston SSD
Ben kurulumu 3 tb diskteki bölmüş olduğum yere yaptım.
Başarılı olamadigim yerler
ekran kartını tanitamadim ve clover configurator ile boot etme işlemini yapamadım configplst dosyasını görmüyor uygulama dolaysiyla kaydetmiyor. Sizden ricam detaylı bir şekilde bana yardımcı olmanız henüz acemiyim mac os'ta iletişime geçebilirsek memnun olurum.

Ben Maverick 10.9.1 i kurmuştum. Masa üstü bilgisayar ve ekran kartım asus nv 9600 gt idi. Şu an 10.9.4 e güncelledim sorunsuz çalışıyor. Maverck imajından hiçbirşey silmeden ve ek komut girmeden kurulum yaptım. Maverick ekran kartını kendisi tanıdı zaten ek olarak birşey yapmadım. gtx 760 için ne yapılabilir bilmiyorum.

Teşekkür ederim @kasirga52 hocam dün gece 10.9.1 indirip dediğiniz gibi hiç bir işlem yapmadan sorunsuz yükledim fakat yine hdd boot edemedim ne denediysem olmadı ayrıca ekran kartı üzerinde ki HDMI çıkışın da tv ye bağlı yani monitör yok ve ses alamadım siz bunlarda sıkıntı yasadinizmi?

Aynı sisteme Yosemite kurulumunu gerçekleştirdim. Kurulumu mawericks 10.9.1 dual boot rehberindeki gibi gerçekleştirdim. Sadece clover boot sorun çıkardı. Ben de yosemite ye uygun clover bootloader ile kurulumu tamamladım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı