Merhabalar;
Videolarınızı izledim. Bilgisayar konusunda epey bir bilgim fakat mac kurma işi biraz daha meşakkatli bir şey sormak istediğim konular ilk başta Appstore dan Mac OS X 10.8 Mountain Lion almam gerekir mi sizce? SSD harddiskim var fakat içinde Windows 7 yüklü, onu öyle bırakmak istiyorum. Diğer 1TB'lık harddiskim de 100GBayrılmış bir bölüm var kurulumu oraya yapmak istiyorum. Bir de sistem özelliklerini yazıp uyum ve işletim sisteminin sağlıklı çalışması konusundaki görüşlerinizi almak istiyorum.
Rehber videolarını izleyip başlayın denemeye. Takıldığınızda konu açarsınız. Birde bakmışsınız sorunsuz kurulum bile olabilir. Hackintosh bu belli olmaz
Oluşturabilirsin bu programı kullan: Win32 Disk Imager İndir - Gezginler
https://www.technopat.net/sosyal/konu/mac-os-x-mavericks-10-9-raw-İmajı.39449/
kaynağındaki herşeyi adım adım takip ederek yükleme yaptım.cloveri kullanma aşamasında mount efi dedim usb nin içindeki efiyi masaüstüne aldım.fakat clovere mount efi komutunu verdiğimde bana harddisk ya da usb diye sormadı direk usbyi açtı.yani masaüstündeki efi klasörünü ssdye kopyalayamadım.sonrada sistemi yeniden başlattım fakat masaüstüne gelemedim.ekrandaki hataların en altında ''missing bluetooth controller transport'' hatası var.yaklaşık 5-10 dakika daha beklersem smc:smc readkey action error hatası veriyor.bunu ara ara vermiş yukarılardada zaten
acil yardımlarınızı bekliyorum
tekrar yükleme yapmak istediğimde ise meşgul amblemi dönüp duruyor bir türlü dil seçimi kısmı gelmiyor