Asus P8B75-M LX ML3U Açılışta Donuyor

crayzchemist

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
İnsan
Merhabalar,
ML3U yüklemesini rehberde gösterildiği gibi yaptım. Boot loader ya da Windows'da sorun yok. Windows çalışıyor ama ML3U açmak istediğimde ilk ekranda imleç dönerken donuyor ve orada takılıyor.

Bilgisayar özelliklerini aşağıdaki belirtiyorum.

Kq4zLd.jpg

Anakart:

• CPU Türü QuadCore Intel Core i7-3770, 3400 MHz
  • Anakart Adı Asus P8B75-M LX (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
  • Anakart Çipseti Intel Panther Point B75, Intel Ivy Bridge
  • Sistem Belleği 16 GB (8x2 GB Corsair 1600)
  • BIOS Türü AMI (06/13/2013)
  • İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
  • İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)
  • HDD 128 GB SATA III SSD

Görüntü Birimi:

• Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GTX 650 (1024 MB)
  • 3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce GTX 650
  • Monitör Philips 236VL [23" LCD] (UHB1223022475)
  • Monitör Philips 236VL [23" LCD] (UHB1223030458)

Çokluortam:

• Ses Bağdaştırıcı nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GK107 - High Definition Audio Controller
  • Ses Bağdaştırıcı VIA VT1708S @ Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C-1]

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar merhaba.
Dediğiniz gibi Niresh Maverick OS X yükledim. 5. denemenin sonunda doğru ayarlarla masa üstüne ulaştım ve sistem açıldı. Ama ekran kartı sürücülerimde problem var. Yükleyemiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kimse size Niresh tavsiye etmedi. Tavsiye ettiğim makaleden uygun sürümü indirin lütfen.

İlk indirdiğimde CRC hatası veriyordu yeniden indirip denedikten sonra bilgi paylaşacağım...

- - - Güncellendi - - -

Merhaba,
dün akşam itibari ile başarılı bir kurulum gerçekleştirdim ancak açılışta hata alıyorum resmi aşağıda paylaşıyorum. Başlangıcı -x komutu ile yaptığımda ise bir sorunla karşılaşmadan masaüstüne ulaşabiliyorum.
Sorunu nasıl giderebilirim... Bu arada ekran kartımı sorunsuz tanıdı teşekkürler...

wbYald.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı