ASUS P8H61-M LE USB3 anakart P8H61-M LE olarak gözüküyor

mburoje

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elime ASUS P8H61-M LE USB3 rev 1.05 anakart geçti. Ben fakat bunu kullanırken farklı tarz hatalarla karşılaştım; bazen HDD görmüyor, USB'lerden birkaçı çalışmıyor, disk 100 olduğu zaman 30 saniye PC donuyor gibi hatalar. Bende BIOS güncellemesi yapmaya karar verdim. ASUS'un sitesinden P8H61-M le USB3 anakartın son BIOS sürümü EZ Flash 2 ile yüklerken "Image integry check failed" hatası verdi ve yüklenmedi. Biraz karıştırdıktan sonra anakarın BIOS'unda anakart modelini ASUS P8H61-M le olarak gözüküyordu ve bende onu yüklemeyi deneyince BIOS başarıyla kuruldu. Ama hatalar devam etti, ama ben anakart ASUS P8H61-M le USB3 modeli ve o BIOS modelini yükleyemiyorum. Anakartın üstünde yazan modelin BIOS'unu nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, dediğiniz gibi versiyona göre BIOS da farklı oluyor. Yüklenmiyorsa tekrar yazılması gerekebiliyor. Bence tekrar yazdırıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…