ASUS P8H61-M LX anakarta RX 6500 XT takılır mı?

ASUS P8H61-M LX anakartım var ve RX 6500 XT ekran kartı almak istiyorum. Anakartıma uyar mı, sorun çıkar mı, bunları bilmek istiyorum. Onun dışında ise PowerColor ve ASUS markası arasında 1000 TL fark var fiyat farkından başka bir fark var mı?

Sıfır 4 GB 6500XT bu kadar para vermem.

Ayrıyeten tavsitem anakartı işlemciyi RAM'i satıp yenilerini almanız DDR3 devri kapandı artık.

Sıfır 4 GB 6500XT bu kadar para vermem.

Ayrıyeten tavsitem anakartı işlemciyi RAM'i satıp yenilerini almanız DDR3 devri kapandı artık.

Hepsini şimdiden değiştirmek istemiyorum sadece ekran kartını değiştireceğim laptopa geçmeyi düşündüğüm için ekran kartı yeterli olur bu anakarta alabileceğim en iyisi RX 6500 XT değil mi sizin öneriniz nedir?

O anakarta PCI 4.0 X8 ekran kartı takman facia olur. Ayrıca o ekran kartı pahalı.

Öneriniz ne olur?

Hepsini şimdiden değiştirmek istemiyorum sadece ekran kartını değiştireceğim laptopa geçmeyi düşündüğüm için ekran kartı yeterli olur bu anakarta alabileceğim en iyisi RX 6500 XT değil mi sizin öneriniz nedir?

Öneriniz ne olur?

Sistemi satman ciddi anlamda soylerimki yatırım yapmaya gelmez bu sistem altyapısı olmayan bir bina gibi düşün bunu.

Sistemi satman ciddi anlamda soylerimki yatırım yapmaya gelmez bu sistem altyapısı olmayan bir bina gibi düşün bunu.

Sistemi satmayı değil geliştirmeyi düşünüyorum her şeyi satıp yenilerini alacaksam bir anlamı olmaz laptop düşündüğümü söyledim onu alana kadar beni devam ettirmesini istiyorum sadece RX 6500 XT olur mu olmaz mı uygun mu? Onu söyleseniz yeterlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı