ASUS P8H61-M LX ve i7 3770 Uyum Sorunu

rmelihr

Megapat
Daha fazla  
i7 3770 aldım 1 ay önce de ASUS P8H61-M LX satın almıştım. Sağ olsun çok efendi ve düzgün bir abi işlemcim geldi ve ona bir soğutucu aldım. Zalman ve sisteme taktım BIOS ayarı vs gerçekletirdim sistem açıldı sorun yok. Daha sonra bir süre vakit geçirdikten sonra ekran dondu ve sinyal yok hatası verdi. Kasa çalışmaya devam etti ama işlemci fanı son devir çalışmaya başladı. Daha sonra RX 570 Nitro ekran kartı kullanıyorum yeni güncellemesi gelmiş. Güncelledim daha sonra Prime testi yaptım. Işlemciye yaklaşık bir 3-4 saat kadar ve daha sonra ekran kartıma da bir 3-4 saat fulmark testi yaptım bir daha aynı sorun gerçekleşmedi. Ama aklıma takıldığı için sizlere sormak istedim. Başta neden böyle bir sorun olmuş olabilir? ? Şu an bir sürü sistem testi yaptım RAMazan abimin sayesinde hiçbir sorun gözükmüyor ve bir sorumda ek olarak monitörüm FreeSync destekli ve HDMI 2. 0 ile FreeSync desteği alıyorum fakat monitörden FreeSync açtığım zaman otomatik olarak HDR açıyor. Bu normal mi ve FreeSync açık olmasında rağmen bazı oyunlarda kesikler oluşuyor, V-Sync açınca kesikler kayboluyor? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sistemim;

LG 34WK650-W 34" 75Hz 5ms (HDMI+Display) Full HD IPS Monitör
RX 570 NİTRO 4GB
8GB DDR3 RAM 1333MHZ Hİ-LEVEL
i7 3770 İşlemci
600W NAGAS AO600+ 80 PLUS

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı