Çözüldü Asus P8H61-M LX3 PLUS ve CM I71C soğutucu uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetcan4531

Centipat
Merhabalar bilgisayarımın stok fanı ses yapıyor ayrıyeten işlemci çok ısınıyor doğal olarak.
Vatan'da soğutucu buldum da uyumlu mudur diye sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

P8H61-M LX3 Plus r2.0 üstünde i7 2600 var takacağım soğutucu Vatan'da şu anda 135TL, uyumluysa yarın hemen alıp takacağım. İyi Sosyal'ler.

Ürün başlığında yazdığı üzere 1155 pin desteği var, yani uyumlu.

Çözüm
Uyumlu, aynı dertten bende muzdaribim. Isınmadan ziyade sesli bir stok soğutucusu var intelin. Bende ucuza kaliteli şekilde nasıl çözebilirim derken Cooler Master'ın yazmış olduğu model ve Thermaltake Ux100 modeliyle arada kaldım. Fakat Thermaltake'in AMD desteği de mevcut. Thermaltake daha fonksiyonel. Bakmadıysanız bakmanızı tavsiye ederim.

bugun aldım taktım işlemci tam yükte 30dk ya yakın test yaptım en fazla 60 ı gördü zar zor gerçekten mükemmel soğutuyor 0 ses 0 problem herkeze öneririm yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…