Çözüldü Asus P8P67 Pro USB sorunu ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GoldenLigth

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Bilgisayar Mühendisi Adayı)
Merhaba arkadaşlar,
Asus p8p67 pro anakartım var. Bugün sabah bilgisayarımı açtığımda anakartın üzerindeki direk usb soket girişlerinin hiçbiri çalışmıyordu ama kasanın önündeki usb girişleri çalışıyordu. Bir süre sonra düzeldi acaba bu sorun neyden kaynaklanmış olabilir ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Sistem;

• İşlemci : intel i7 2600k
  • Anakart : asus p8p67 pro
  • Ram : 6 gb (2 gb kingston + 4 gb GSKILL)
  • Ekran Kartı : xfx amd radeon hd6850
  • Harddisk : seagate 500gb sata3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu olay bende geçen gün oldu. Mouse bir anda hareketsiz kaldı bende usb yi baştan çıkarıp taktığımda sorun kalmadı. Bilgisayarda en sevmediğim şey şu usb'lerin çalışmama durumudur.

Aynı sorun tekrar oldu. Önce kasanın girişine taktım öyle çalıştırdım fare ile klavye çalıştı. Sonra arkaya yani direk anakartta bağlı usb ye taktım çalıştı bu seferde internet çalışmadı windows aygıtla bağlantı kuramıyor diye hata aldım.

- - - Güncellendi - - -

BIOS'u son sürüme güncelleyin.

Asus p8p67 pro biosunu güncelle rehberi veya kaynak verebilir misiniz ?

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/USB3Boost.zip
İşletim sistemin nedir? Kaç bit? Rev kaç? bunların cevaplarını ver ona göre bios dosyanı ve sürücüleri ve anlatımı verelim.
Ez flash ile güncelleyebilirsin forumda var, ancak doğru revi ve işletim sistemini söylemeden doğru bios'u kuramazsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı