ASUS P8Z77-V LX iAtkos ML3 Kurulumu

Sayın talimac macde yeni olduğum için dediklerinizi nasıl yaparım bilmiyorum. Ama araştırıp bir deneyim. Yeniden temiz kurulum yapsam ve kurulumde ati seçmesem, kurulum bittikten sonra sizin verdiğiniz kext dosyasını uygulasam olurmu? Diskutulity ile tam olarak ne yapmam lazım?

Burada hiç video izlemeden hackintosh kurmaya çalışan forum üyeleri var... Lütfen video izleyin youtubede... Neyin nasıl yapıldığına dair videolar mevcut. DSDT dosyasıda ekledim bunu Multibeast indirerek yüklemen lazım..Multibeast nedir nerdedir google bak indir ve kullan... Kullanacağın yada yapacağın her işlemin youtubede videosu mevcut.. >> DSDT dosyan. https://dl.dropboxusercontent.com/u/18817963/DSDT-dosyası.rar

Son düzenleyen: Moderatör:

İlginiz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi denemeye çalışıyorum. Sonucu olumlu ya da olumsuz buraya yazarım.

- - - Güncellendi - - -

Sizleri sık sık rahatsız ettiğinim için özür dilerim. Dediklerinizi yapmaya çalıştım. DSDT dosyasını multibeast ile yüklemeye çalıştım. Programdaki user dsdt yerini seçiyorum yüklüyorum ama bir değişiklik yok. Multibeast programı üzerinden graphicenapler=no yaptım, sizin verdiğiniz kext dosyasını kext utility ile yükledim. Yeniden başlattın defalarca ama sonuç yine aynı.
Sizlerden ricam neyi nasıl yaparım. Detaylı anlatabilirmisiniz? Mac kullanmaktan vazgeçmek istemiyorum. Lütfen yardım edim. Bir ekran kartı sorunum kaldı. Ekran kartının modelini yazıyor ama 7 mb olarak. Ati Mobility Radeon Hd 4850 olarak tanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vazgeçme, eğer hackintosha Macosx'e gönül vermişsen vazgeçme... Şunu yapacaksın... İatkos ML2-ML3 ile kurulum yapamıyorsan Niresh sürümünü deniyeceksin oda olmadı Retail kurulum yapacaksın... Ama bunları nasıl yapacaksın? Video izleyerek... Biz burdan ne kadar yardım etmeye çalışsak ta sizin ekran üzerinde ne yaptığınızı görmediğimiz için otomatik pilottaymış gibi oluyor kör uçuşu... Youtube gibi bir kaynak var... Kendimden örnek veriyorum 6 ay boyunca sıkılmadan video izledim sonuçta kurulum yaptım... Herkes herşeyin şak diye hazır olmasını istiyor, Macosx ses kartını görsün, ekran kartını görsün, bluetooth wirelees görsün, vs.vs. ama öyle bir sistem değil MacOSX... Linux yada Windows gibi tak dvd yi kursun sorunsuz ohh herkes öyle istiyor... Neyse uzun lafın kısası sıkılmadan, yılmadan araştıracaksın kurulum işlemine geçtiğinde ikinci bir makine bulunsun yanında tavsiye olunur...

Yardım eden herkese sonsuz teşekkürler. Sorunumu çözdüm. Ati Saphire Hd4850 hakkında onlarca video ve kext yüklemesinde başarılı olamadım. Asus Geforce gt430 ekran kartını taktım ve sorunsuzca tanıdı. Şimdi her şey normal çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…