Asus PB328Q - 32" AMVA monitör alınır mı?

Anıl Badanoz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yaz sonuna doğru öncelikli kullanım amacı mimarlık ve görselleştirme yazılımları olan, buna ek olarak ara sıra oyun oynanacak güçlü bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sistem için monitör araştırması yaptığımda ASUS PB serisi monitörler bizim için öne çıktı. Başlıktaki monitör özellikleri açısından ve internet üzerindeki farklı incelemelere baktığımda oldukça uygun görünüyor. Benim için önemli olan özellikleri:

• Ekran boyutu ve çözünürlük (2860 x 1440)
  • Monitör standının hareket kabiliyeti
  • Renk derinliği (10bit - 12 bit)
  • Kontrast oranı

Kullanıcı yorumlarında ölü piksel/ekran ile cam arasında kirlilik-leke, AMVA panelin fark edilir derecede "ghosting"e sebep olması gibi şikayetler var. Bunların zıttı olarak son derece memnun olanlar da var. Bu monitörü kullanan veya bilgisi olan var mıdır? Yoksa buna denk olacak önerebileceğiniz başka bir monitör var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitoru amazon üzerinden almayi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla (checkout kısmında da görülebiliyor) kargo ve gümrükte vergi masraflarını ekleyip direkt kapıya yurtiçi kargoyla ulaştırıyor. Bu şekilde fiyat 2200-2300 bandında kalıyor. 4k monitör şu aşamada özellikle Adobe ve Autodesk yazılımlarında butonların çok küçük kalması sebebiyle pek düşünmüyorum. Diğer düşündüğüm alternatif Asus Pb278q. Fakat bu 27" bir monitör.
@Recep Baltaş sizin bir fikriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı