ASUS PCE-AX3000 Bluetooth aygıtları görmüyor

FreeShah

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2015
Mesajlar
321
Çözümler
3
Elimde Wi-Fi ve BT ASUS bir adaptör var. Wi-Fi için ayrıca anten taktım. Wi-Fi sorunsuz çalışıyor. PCE slotlarını denedim. BT görüyor ama hiç cihaz bulmuyor. Son olarak kasanın üstüne cihazları koyduğumda gördü ve bağlandı ama kasaya bitişik biçimdeyken. Yani çalışıyor mu tam test edemedim bile. İnternette benzer bir sorun bulamadım. BT problemleri var ama genelde hiç çalışmaması ile ilgili.

Anakart:
MSI Pro B550M-P GEN3 4400(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI VGA DVI-D M.2 USB 3.2 mATX Anakart

Adaptör:
ASUS PCE-AX3000 574MBPS-2402MBPS Dual-BANT Wi-Fi 6 / Bluetooth 5.0 PCI-e KART

Sizce neyi denemeliyim? Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? BT kulaklıklarımı kullanamıyorum ve bir süredir çözüm aramama rağmen bir çözüm de bulamıyorum. Açıkçası 20 yıl sonra ilk masaüstü bilgisayarım ve bu tarz şeylerle uğraşmaktan o kadar yoruldum ki tadını çıkaramıyorum. Laptop gerçekten canmış. Bilmeyince sistemi kendime göre kişiselleştiremedim. Aldığım tavsiyeler de genelde hiç işe yaramadı maalesef. Kısa anakart almışım bilmeden mesela. Sistem hazır aldığım için parça değişemedim. PCI slotları ekran kartının altında kaldı kablo aldım vs. vs. Böyle çok ıvır zıvır çıktı. Diğerlerine iyi kötü çözüm buldum ama bunu çözemiyorum.
 
Merhaba konuyu bayağı öncesinde açmışsınız cihazı tanıdığınızı varsayarsak cihazı yeni aldım ve driver indirme sorunları yaşıyorum kendim konu açtım oraya bakıp biliyorsanız sorunumu çözmeye yardım edebilir misiniz?
 

Geri
Yukarı