Asus PCE-N10 Wireless Adaptör

Yatak odamda telefonum terellelli çekiyor ama problemsiz çalışıyor, dibinde dene bak bakalım nasıl durum, sonra bilgisayar ile dene. Sorun sadece şifre kaynaklıysa güzel kurtarmışsın derim. WiFi şifreni WEP2 veya WPA2 yapmanı öneririm - aslında en temizi MAC ID'de...

Telefon modemin dibinde problemsiz, bilgisayarı ise modemin yanına götürmem zor, ancak sanırım temel sorun uzaklık gibi gözüküyor. Hız testini Ookla Speedtest ile yapıyorum.

Ookla tamam bir de bilgisayardan şununla karşılaştırma yapar mısın: http://www.speed.io/index_en.html

Hem Ookla, hem Io'yu karşılaştırma şansımız olur.

Modem'le aranda televizyon, mikrodalga fırın, buzdolabı, dondurma makinesi, uğur derin dondurucu, okumuş üflenmiş anane babanne, eski toprak dede veya nükleer patlamaya dayanıklı kurşun perdeli kapılar falan var mı? Yani salonda duruyor dedin modem, bilgisayar nerede?

Bende dididip bir TP-Link 54Mpbs TL-WN422G var USB, 1m uzatma kablosuyla masanın üstüne koydum, telefon 1 kademe çekerken kendisi 3 kademe çekiyor, 3 kademe çekerken bile 1Mb indirme, 100+ kbps yükleme hızı görebiliyorum.

Evde modeme bağlı diğer aygıtlar:

iphone 4s, iphone 5, ipad, 2x laptop, desktop + gelen giden olursa ve problem çok nadir, modemi açıp kapamayla düzelecek şekilde durumlar. (modem pirelli / SOL Fiber bağlantı)

Arada yarım bir duvar(Yarımdan kastım modemin 10 cm sağında duvarın bitmesi) sonrada 5m uzaklık. Ttnete gidip neden 8 mbit gözüküp 2mbit bu internet diye sordum. Ay pardon yanlışlık olmuş diyip yükselttiler(...). Sabaha düzeltirlerse hiç yoktan iyidir deyip işin peşini bırakıcam:)

O zaman sen bunu müşteri hizmetlerini arayarak yapmışsın demek oluyor? Tabiki bu cevabı alacaktın adı üstünde 'Müşteri Hizmetleri Robotu'. Birdaha bu tip sorunun olduğunda sosyal medyadan ulaş hattını kontrol ettir, yukarda vermiştim adreslerini.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı