Çözüldü ASUS performance enhancement nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

felix.voir

Picopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Müzik prodüktörü
Selam, B550-F anakartımda BIOS ekranında ASUS performance enhancement diye bir seçenek var. Stok olarak disabled olarak geldi. Bu performans arttırma seçeneği tam olarak nedir, etkili midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun bilgisayarı değil. Müzik prodüksiyonu için topladım. Öncelik işlemci ve anakart. Bütçe gereği en mantıklı seçim oydu.
Tahmin ettiğim gibi, mantıklı bir karar. Belirtildiği üzere, 3.nesil Ryzen işlemcilerin performansını %17.5'e kadar arttırıyormuş. Sizin işlemcinizle %17.5 olduğu belirtilmiş.
Ec9a1aOUwAAVgl3.jpg
Hocam kusura bakmayın ama R9 3900X RX 550 ikilisi nedir. Ferrari yanına külüstür koymuşsunuz.
Açabilirsiniz işlemciniz 3. nesil performans artar.
Ferrari içerisinde Murat 131 motoru olmuş o sistem. Tabii sadece işlemci kullanan programlar kullanıp görüntü almak dışında bir şey istemiyorsanız normal diyelim.
Oyun bilgisayarı değil. Müzik prodüksiyonu için topladım. Öncelik işlemci ve anakart. Bütçe gereği en mantıklı seçim oydu.

Tahmin ettiğim gibi, mantıklı bir karar. Belirtildiği üzere, 3.nesil Ryzen işlemcilerin performansını %17.5'e kadar arttırıyormuş. Sizin işlemcinizle %17.5 olduğu belirtilmiş.
Ec9a1aOUwAAVgl3.jpg

Çözüm
Eki Görüntüle 787470

Aktif olmadığı halde ve herhangi bir OC işlemi yapmadığım halde 4.3GHz altına düşmüyor işlemcim zaten. 4.5 ortalama.

Aktif olmadığı halde ve herhangi bir OC işlemi yapmadığım halde 4.3GHz altına düşmüyor işlemcim zaten. 4.5 ortalama.
O zaman sorununuz çözüldü mü? Konuyu çözüldü olarak işaretleyin.

3.nesil Ryzen işlemcilerde daha yüksek performans almanızı sağlar, yukarıda açıkladım zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı