Satılık ASUS Phoenix GT 1030 OC Edition GDDR5

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Fiyat: 1500 TL.

Yeni bir ekran kartı alacağım için satıyorum. Ürün Amazon'dan 22 Eylül 2021 tarihinde alınmıştır 1 yıl+ garanti süresi vardır. Sorunsuzdur oyun oynamak dışında başka bir işlemde kullanılmamıştır. Mining yoktur temizdir. Kutusu faturası her şeyi mevcuttur. CS:GO, Valorant, ETS 2, GTA 5, Sot, BF1, R6S, WoT, LoL gibi çoğu oyunu oynatabilir. Kart özelliklerinde toza karşı dayanıklıdır, çift rumanlı fana sahiptir. Gayet sessiz çalışan bir karttır sıcaklık olarak gayet makul seviyelerdedir (60 derece üstüne geçtiğini görmedim). Kartta fiziksel olarak çizik, darbe, leke vs. durumlar söz konusu değildir. Sormak istediğiniz soru varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

İkamet yerim Ankara/Çankaya Ankara içine veya dışına kargo olarak gönderebilirim. Özelden konuşmak isterseniz 0531 233 06 30 numaramdır çekinmeden arayıp mesaj atabilirsiniz.

Not: Ekran kartımın görselini teknik bir problemden dolayı yükleyemiyorum. Kartımın, kutusunun ve kutu bileşenlerinin detaylı fotoğrafını veya videosunu özelden atabilirim. Dileyen olursa görüntülü arayabilir. Herkese iyi günler iyi sosyaller.

1500TL'ye GTX1050 Ti - 3GB GTX1060 - GTX970 gelebiliyorken neden daha düşük özellikteki GT1030'u alsınlar hocam? Fiyatın revize edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ha 1500'e koyup pazarlık payınızı bayağı bırakırsınız, orası size kalmış.

1500TL'ye GTX1050 Ti - 3GB GTX1060 - GTX970 gelebiliyorken neden daha düşük özellikteki GT1030'u alsınlar hocam? Fiyatın revize edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ha 1500'e koyup pazarlık payınızı bayağı bırakırsınız, orası size kalmış.
Hocam zaten fiyat hakkında yorum yapabilir kısmını aktif ettim zaten. Sadece 1500 TL den satıyorum demiyorum. Ayrıca bu kartın 0'ı 2000-2500 arası 1 yıldan fazla da garantisi devam ediyor 1050, 1060 olan hiçbir kartın garantisinin devam ettiğini düşünmüyorum özellikle 1060.

Ayrıca bu kartın 0'ı 2000-2500 arası

Zaten kimse artık bu kartın sıfırını almıyor hocam, dediğiniz gibi fiyat hakkında yorum yapılabilir kısmı açık olduğundan yazıyorum :) Fiyat performans noktasında karta fazla değer biçtiğinizden dolayı söylüyorum, 1500'e burada satamazsınız belki ama başka platformlarda satma ihtimaliniz olur yine de. Zaten ikinci el ekran kartı alacak olan kişi garantiye bakmaz genelde, kartın temizliğine ve performansına bakar, bunların yanında da fiyatının uygunluğuna göre alınacak olan kartı seçer.

Zaten kimse artık bu kartın sıfırını almıyor hocam, dediğiniz gibi fiyat hakkında yorum yapılabilir kısmı açık olduğundan yazıyorum :) Fiyat performans noktasında karta fazla değer biçtiğinizden dolayı söylüyorum, 1500'e burada satamazsınız belki ama başka platformlarda satma ihtimaliniz olur yine de. Zaten ikinci el ekran kartı alacak olan kişi garantiye bakmaz genelde, kartın temizliğine ve performansına bakar, bunların yanında da fiyatının uygunluğuna göre alınacak olan kartı seçer.
Hocam kimse bu kartı almıyor demeniz çok yanlış 1dk lık araştırma yapıp en çok satan 1030 kartlarından biri olduğunu görebilirsiniz. Bu kartı alanların çoğu oyun için almamış zaten iş için veya gündelik kullanmak için almış ama genede çoğu popüler oyunu oynatabiliyor. 1030 lar arasında en güçlü olan bu karttır isteyen gidip araştırsın ben zaten sistemimi toplarken bütçem yetmediği için 1030 almak zorunda kaldım alırkende en iyisi hangisi ise onu aldım. Ayrıca ikinci el alacak birisi garantiye bakmaz diye kesin bir şey de yok yıllardır başka platformlarda alım satım yapıyorum ve insanların çoğu garantiye önem veriyor. Dediğim gibi kartımı temiz kullandım oyun oynamak dışında bir şey yapmadım.

Hocam kimse bu kartı almıyor demeniz çok yanlış 1dakikalık araştırma yapıp en çok satan 1030 kartlarından biri olduğunu görebilirsiniz. Bu kartı alanların çoğu oyun için almamış zaten iş için veya gündelik kullanmak için almış ama gene de çoğu popüler oyunu oynatabiliyor. 1030'lar arasında en güçlü olan bu karttır isteyen gidip araştırsın ben zaten sistemimi toplarken bütçem yetmediği için 1030 almak zorunda kaldım alırkende en iyisi hangisi ise onu aldım. Ayrıca ikinci el alacak birisi garantiye bakmaz diye kesin bir şey de yok yıllardır başka platformlarda alım satım yapıyorum ve insanların çoğu garantiye önem veriyor. Dediğim gibi kartımı temiz kullandım oyun oynamak dışında bir şey yapmadım.

Dediğim gibi siz bilirsiniz yine de ama burada 1500TL'ye alıcı çıkacağını sanmıyorum.

GT 1030’u o fiyata satamazsınız, mesajlarınızdan görebiliyorum fiyatı daha aşağı indirmek istemediğinizi ama satamazsınız. 900-950 TL’ye alıcı bulabilirsiniz oda belki, GT 1030 bütçesi ölü fiyatta olanların dışında tercih edilecek bir kart değil.

😂 gidip bu modelin satış fiyatlarına kendiniz bakabilirsiniz diğer platformlardan.
Neden savunuyorsunuz kartı? O fiyata anca bilgisayardan anlamayan adama satarsınız.

GT 1030’u o fiyata satamazsınız, mesajlarınızdan görebiliyorum fiyatı daha aşağı indirmek istemediğinizi ama satamazsınız. 900-950 TL’ye alıcı bulabilirsiniz oda belki, GT 1030 bütçesi ölü fiyatta olanların dışında tercih edilecek bir kart değil.

Neden savunuyorsunuz kartı? O fiyata anca bilgisayardan anlamayan adama satarsınız.
Hocam bu kartın piyasasını bilmeden çok mantıksız yorumlar yapıyorsunuz lütfen kartın diğer platformlardaki satım fiyatlarına bakın hatta bakmanız gerek yok technopatta bile bu kartın yakın zamanda 1000TL gibi fiyatlara satıldığını görebilirsiniz. Bu 1030 sandığınız pasif soğutmalı modeller gibi değil. İsterseniz çoğu oyundaki grafik ve FPS testlerini size gösterebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı