Çözüldü ASUS Prime A320 sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gokhan29

Kilopat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB ssd
Anakart
Asus prime a320
İşlemci
A6 9500
Merhaba yeni anakart aldım ASUS Prime A320 ama PC açılmıyor. İşlemciyi takınca anakarta işlemci ısınıyor. Sizce sorun ne?

Abiler bir bakın?

Son düzenleme:
Çözüm
Yani kardeşim çok sağ ol cevapların için acilmama sorununun işlemci olduğunu soylede beni rahatlat 😅😅

Yani aslında hiçbir parçasınızda donanımsal sorun yok o yüzden içiniz rahat olsun. BIOS sürümünü bir yerde başka bir işlemci kullanarak düşürttüğünüz zaman sorunsuz kullanabilirsiniz. Zaten öyle uzun bir süreç de değil işlemciyi takması/sökmesi derken herhangi bir yer maksimum 1 saatte halleder.
A320M-F k değil.

Belirttiğim durum bu anakart için de geçerli.

Belirttiğim durum bu anakart için de geçerli.

Yani kardeşim çok sağ ol cevapların için acilmama sorununun işlemci olduğunu soylede beni rahatlat 😅😅

Yani aslında hiçbir parçasınızda donanımsal sorun yok o yüzden içiniz rahat olsun. BIOS sürümünü bir yerde başka bir işlemci kullanarak düşürttüğünüz zaman sorunsuz kullanabilirsiniz. Zaten öyle uzun bir süreç de değil işlemciyi takması/sökmesi derken herhangi bir yer maksimum 1 saatte halleder.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı