ASUS Prime A320M-A ile R5 5600X kullanılabilir mi?

ritmorico

Centipat
Daha fazla  
Çok araştırmadan RAM slotu çokluğu ve ucuzluğundan ötürü bu anakartı aldım henüz montaj yapmadım, biraz araştırdıktan sonra bazı yerler Ryzen 5 5600X ile kullanamayacağımı bazı yerler ise kullanabileceğimi söyledi, en iyisi sizlere sorayım dedim kullanabilir miyim, kullanabilirsem bile bir sorun oluşur mu?

Efendim şöyle diyim bütçe çok sıkıntı değil ancak sadece oyun oynamak ve arada müzik yapmak için kullanıcam o yüzden ucuza kaçtım anakartta eğer update sonrası sorunsuz kullanabileceksem overclock yapmama da gerek yok yani siz bilir kişilerden bir sorun olmayacağının ve kullanabileceğimin teyidini almak istedim ancak parçaları heba edebilecek bir durum varsa değiştirebilirim.
Böyle bir sisteme b450 den aşağı almazdım.

Ben 6650xt 8gb - 5 5600 - 16gb ram sisteme b450 alacağım zaten bu hafta. Umarım güncellemeli gelir. Ayrıca güncelleme için bilgisayarcılara götürebilirsiniz. Servis de olur.

Sağ olun hocam

Sisteme şu an toplamda 18.5 gitti ancak eksikler var hala.

Yani 1. veya 2. nesil bir ryzen işlemci lazım?
a320 hangisini destekliyorsa. B450ler kesin 3000 desteğiyle geliyor ama a320 anakartı araştırmadığımdan bilmiyorum. Siz bilgisayarcıya götürün yaparlar.

Anakartı diyorum kaça aldın? Yani farkında değilsindir belki aynı fiyata b450/b550 anakart vardır.
Ha pardon hocam 1200TL
Böyle bir sisteme b450 den aşağı almazdım.

Ben 6650xt 8gb - 5 5600 - 16gb ram sisteme b450 alacağım zaten bu hafta. Umarım güncellemeli gelir. Ayrıca güncelleme için bilgisayarcılara götürebilirsiniz. Servis de olur.
Vallaha anakartlar hakkında bilgim düşük bana göre sadece parçaları tutmak için varlar ama öğrendim işte şimdi biraz :D

Ha pardon hocam 1200TL

Vallaha anakartlar hakkında bilgim düşük bana göre sadece parçaları tutmak için varlar ama öğrendim işte şimdi biraz :D
Bütçeyi anakart için en az 1800 yapın, Asus prime b450 öneririm. Ucuza çok iyi performans.

B550 gerekli değil. İllaki b550 alacaksanız 2000tl msi b550m a-pro var.

Anakartı diyorum kaça aldın? Yani farkında değilsindir belki aynı fiyata b450/b550 anakart vardır.
Biraz araştırdım sizce iade edip MSI B450m PRO-VDH almalı mıyım? VDH ne anlama geliyor bu arada?
Açmadan iade et B450 bir anakart al en azından. İkinci el garantili faturalı B550 de alabilirsin.
Bütçeyi anakart için en az 1800 yapın, Asus prime b450 öneririm. Ucuza çok iyi performans.

B550 gerekli değil. İllaki b550 alacaksanız 2000tl msi b550m a-pro var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı