ASUS Prime A620M-K anakarta ARGB şerit LED, 4'lü ARGB fan ve 3'lü Rainbow fan takmak

xxYasiin71

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar birkaç sorum olacak onları detaylıca yanıtlamanızı rica ederim.
1. ARGB şerit LED alıp kasanın içine döşemek istiyorum ve anakarttan yönetmek istiyorum.
2. Yeni bir kasa aldım ve kasada 4 tane ARGB fan bulunuyor bunları da bağlamak istiyorum anakarta.
3. Eski kasamda bulunan RGB değil Rainbow 3 tane fan var bunları da yeni sipariş verdiğim kasamda yer olduğu için ona takmak istiyorum anakartımda hepsine yetecek yer var mıdır? (ASUS Prime A620M-K)
Artı olarak bir de ARGB bir kule tipi soğutucu alma niyetim var onu da eklersek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında 2 adet ARGB portu var. ARGB fanlarında muhtemelen dişi ve erkek başlıklar vardır ve bunları zincirleme bağlayarak portlardan birine takarsın ve diğer porta da şerit LEDini takıp kullanabilirsin. Fan portu olarak da 1 tane CPU ve 1 tane de 4 pin port varmış. İşlemci soğutucu fanını CPU portuna takarsın. Diğer porta da çoklayıcı kablo veya HUB alarak fanlarını bağlayabilirsin. Rainbow fanlar ARGB'lerden bağımsız yanacaklar bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00