ASUS Prime A620M-K SS Arctis Nova 1'i besler mi?

Başlıkta yazdığı gibi benim anakartım 36 ohm empedans degerine sahip Nova 1'i çalıştırıp güzel ses kalitesi sunar mi? Bildiğim kadarıyla anakartımda “alc897” surucusu var.

Başlıkta yazdığı gibi benim anakartım 36 ohm empedans degerine sahip Nova 1'i çalıştırıp güzel ses kalitesi sunar mi? Bildiğim kadarıyla anakartımda “alc897” surucusu var.
Besler , ortalama bir ses kalitesi sunar , ses kartı her zaman iyidir.

Açacağınız konuya beni etiketlerseniz sevinirim hocam.
Geldi yani fena değil 800 tlik üründen çok birşey beklememek lazim 2-3 hoş özelliği var almak şart değil, eskiden Amazonda SOUND BLASTER'ın kaliteli ürünleri , fosi audio, douk Audio, nobsound, fiio gibi daha iyi markalarda satılıyordu da kalkmış hepsi , fosi audiolar sadece connect game üzerinden satılıyor hem connect game soru işareti hemde pahalı satıyor, bende alc 897 kullanıyorum

Peki seste gözle görülür bir değişiklik oldu mu?

Hangi kulaklıkta denedin bu ses kartıbı?
Çok güçlü şeylerle deneyemedim, artics 3 , Drop epos pc38x ve 2 iem ile denedim ses kartını derinden inceliyecek vaktim olmadı 1 saat sonra tatile yola çıktık zaten. Yani alınabilir kötü bir ses kartı değil diyatina göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…