Başlıkta yazdığı gibi benim anakartım 36 ohm empedans degerine sahip Nova 1'i çalıştırıp güzel ses kalitesi sunar mi? Bildiğim kadarıyla anakartımda “alc897” surucusu var.
Besler , ortalama bir ses kalitesi sunar , ses kartı her zaman iyidir.Başlıkta yazdığı gibi benim anakartım 36 ohm empedans degerine sahip Nova 1'i çalıştırıp güzel ses kalitesi sunar mi? Bildiğim kadarıyla anakartımda “alc897” surucusu var.
Peki alinabilecek ortalama ses kartı fiyatları nasıldır? Mesela 1000TL’ye nasıl şeyler var?Besler , ortalama bir ses kalitesi sunar , ses kartı her zaman iyidir.
Ben sound blaster g3 sipariş ettim gelince yazarım deneyimimi.Peki alinabilecek ortalama ses kartı fiyatları nasıldır? Mesela 1000TL’ye nasıl şeyler var?
Açacağınız konuya beni etiketlerseniz sevinirim hocam.Ben sound blaster g3 sipariş ettim gelince yazarım deneyimimi.
Geldi yani fena değil 800 tlik üründen çok birşey beklememek lazim 2-3 hoş özelliği var almak şart değil, eskiden Amazonda SOUND BLASTER'ın kaliteli ürünleri , fosi audio, douk Audio, nobsound, fiio gibi daha iyi markalarda satılıyordu da kalkmış hepsi , fosi audiolar sadece connect game üzerinden satılıyor hem connect game soru işareti hemde pahalı satıyor, bende alc 897 kullanıyorumAçacağınız konuya beni etiketlerseniz sevinirim hocam.
Peki seste gözle görülür bir değişiklik oldu mu?Geldi yani fena değil 800 tlik üründen çok birşey beklememek lazim 2-3 hoş özelliği var almak şart değil, eskiden Amazonda SOUND BLASTER'ın kaliteli ürünleri , fosi audio, douk Audio, nobsound, fiio gibi daha iyi markalarda satılıyordu da kalkmış hepsi , fosi audiolar sadece connect game üzerinden satılıyor hem connect game soru işareti hemde pahalı satıyor, bende alc 897 kullanıyorum
Biraz çok değil.Peki seste gözle görülür bir değişiklik oldu mu?
Hangi kulaklıkta denedin bu ses kartıbı?Biraz çok değil.
Çok güçlü şeylerle deneyemedim, artics 3 , Drop epos pc38x ve 2 iem ile denedim ses kartını derinden inceliyecek vaktim olmadı 1 saat sonra tatile yola çıktık zaten. Yani alınabilir kötü bir ses kartı değil diyatina göreHangi kulaklıkta denedin bu ses kartıbı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.