ASUS Prime anakarta LED SW takılır mı?

smoon58

Hectopat
Daha fazla  
Selam, geçtiğimiz günlerde Xigmatek grip adlı kasa aldım ve üstünde LED tuşunun çalışmadığını gördüm acaba LED SW ASUS Prime B450M-K II AMD B450 soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 mATX anakart markalı anakarta takılır mı ve nasıl?

Selam, öncelikle hayırlı olsun. Bilgisayar kasanızda hangi parçalar LED ışıklı acaba? Anakart üzerinde PWR LED pin yuvasının olduğunu gördüm. Bilgisayar kasanızda ki parçalar RGB değilse ön panelde bulunan ve LED tuşundan çıkacak olan PWR LED kablosunu bu pine takarsanız sabit renkler arasında (bilgisayar parçalarınız destekliyor ise) geçiş yapabilirsiniz gibi duruyor. RGB ise desteklemeyecektir sanırım çünkü anakartınız RGB desteğini soket olarak sunmamış.

Selam, öncelikle hayırlı olsun. Bilgisayar kasanızda hangi parçalar LED ışıklı acaba? Anakart üzerinde PWR LED pin yuvasının olduğunu gördüm. Bilgisayar kasanızda ki parçalar RGB değilse ön panelde bulunan ve LED tuşundan çıkacak olan PWR LED kablosunu bu pine takarsanız sabit renkler arasında (bilgisayar parçalarınız destekliyor ise) geçiş yapabilirsiniz gibi duruyor. RGB ise desteklemeyecektir sanırım çünkü anakartınız RGB desteğini soket olarak sunmamış.
Teşekkürler, Kasanın fanları sadece RGB, markası xigmatek grip ekran kartı ve işlemcilerde RGB oluyormu bilmiyorum ama zotac gaming rtx 3060 ve amd ryzne 5 5600 X markaları

@smoon58 @N4X

Son düzenleme:
Kasanın fanları hiç mi yanmıyor şu anda? Her halükarda anakart üzerinde RGB pin soketini desteğini göremedim bundan sebep anakartınız üzerinden fanlarınızın renklerini kontrol edemeyeceksiniz ancak ışıkları yanar diye düşünüyorum. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aldığınız yere veya tanıdığınız bildiğiniz güvenilir bir bilgisayarcıya götürüp ön panel fonksiyon kabloların anakarta montajını yapmasını isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı