Linkteki kasa alınır mı? Attığım kasa temperli cama sahip olan model sanırsam. 1 adet fanla gelmesi sıkıntı yaratır mı yoksa fazladan fan almama gerek var mı?
Pişman mısınız? Ben görüntüsü için almak istiyorum.Geç yazıyorum Araştıranlar bilgilensin diye. 1 yıldan fazla oldu alalı. Siyah mesh var bende, 1 egzoz kendisiyle geliyor bende ayrı 5 adet fan aldım 3 üste 2 alta. Fazla toz tutuyor, aşırı fazla katman olacak derecede. Isı dağıtma konusunda çok iyi 51 bin adet delik olmalı saymadım bilmiyorum. Ses konusu berbat yalıtım falan yok zaten dümdüz metal yığını. Eğer özel yapım planlı bir sistem kuracaksanız alınabilir. Fan titremesini olduğu gibi masaya aktarıyor benim fanımda fazla titriyor ondan olabilir. Tavsiyem kaliteli bir fan takımı alıp doldurmanız. Sık temizlemeniz lazım. Normalde öne fan konulmuyor ama bazıları 8mm fan takıp power i üste taşıyor. Bu da ayrı bi uğraş tabii. Kısaca iş için veya modifiye için alınabilir.
yani ben görüntüden çok hava akışına önem verdiğim için aldım. pişman olduğum yerler psu nun önde olması ve toz tutması. Reddit de 4090 5090 falan modlayanlar vardı yaparsan gayet güzel oluyor. full mesh oldugu için hertürlü fana gerek kalmadan bile parçalar havadan besleniyor. 201den daha iyi ahşap olan modeller vardı daha güncel ve yeni. Sizm yerinizde olsam dediğim ahşap güncel olan modellerden alırım. 201 de çok pişan etmez yani.Pişman mısınız? Ben görüntüsü için almak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.