ASUS Prime AP850G alınır mı?

Bütçe
6500

Osmanyağcı61

Centipat
Daha fazla  
Bütçemi daha fazla aşamıyorum. Bu fiyatlarda çok da yorum olmasa da özellik olarak iyi gözüken bir PSU buldum. Eski PSU'm artık yeterli olmamaya başladı, ben de yine uzun ömürlü olacak bir PSU bakıyordum. Anakartıma sanırım uyumlu. Anakartım Gigabyte H610M S2H.

Bulduğum PSU: https://www.hepsiburada.com/asus-prime-ap-850g-80-gold-850w-pcie-5-0-ve-atx-3-0-uyumlu-8-yil-garantili-moduler-guc-kaynagi-p-HBCV00006X7DI5?magaza=Vizyon Bilgisayar&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.48.2

Bu PSU Vento VG17F kasama uyar mı? Bu PSU parasına değer mi?

Teşekkürler iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi daha fazla aşamıyorum. Bu fiyatlarda çok da yorum olmasa da özellik olarak iyi gözüken bir PSU buldum. Eski PSU'm artık yeterli olmamaya başladı, ben de yine uzun ömürlü olacak bir PSU bakıyordum. Anakartıma sanırım uyumlu. Anakartım Gigabyte H610M S2H.

Bulduğum PSU: https://www.hepsiburada.com/asus-prime-ap-850g-80-gold-850w-pcie-5-0-ve-atx-3-0-uyumlu-8-yil-garantili-moduler-guc-kaynagi-p-HBCV00006X7DI5?magaza=Vizyon Bilgisayar&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.48.2

Bu PSU Vento VG17F kasama uyar mı? Bu PSU parasına değer mi?

Teşekkürler iyi sosyaller.

Standart boyutlar olduğu için uyar diye düşünüyorum. Ama bulduğunuz PSU'nun sanki daha indirimli uygun fiyatı vardı Linki

@Osmanyağcı61 ic yapida AP850G'de fiyatı uyguna getirmek için Vita'ya göre bir tık daha düşük seviye parcalar kullanılmış. Misal kapasitör kalitesi daha düşük ya da Vita'nin anahtarlama fetleri Toshiba ve üst seviyede. AP850GM yine belli bir seviyenin üzerinde tabii ama ikili kıyasta Vita daha iyi bir seçenek.

AP850G'nin iç yapısı ve kısa bir incelemesi;

Vita GM incelemesi;

AP850G tarafında Vita kadar kapsamlı testler bulamadım ama degerler üzerinden karşılaştırma açısından Japon arkadaşların incelemesinde voltaj regulasyonuna bakınca yarı yükte 12V kanalı 11,95V olarak okunuyor (ki bu kötü falan değil gayet iyi bir değer) Vita ise 12V kanalı konusunda çok daha sıkı regülasyona sahip.

Son düzenleme:
@Osmanyağcı61 ic yapida AP850GM'de fiyatı uyguna getirmek için Vita'ya göre bir tık daha düşük seviye parcalar kullanılmış. Misal kapasitör kalitesi daha düşük. Yine belli bir seviyenin üzerinde tabii ama ikili kıyasta vita daha iyi bir seçenek.

AP850GM'nin iç yapısı ve kısa bir incelemesi;

Vita GM incelemesi;

AP850GM tarafında vita kadar kapsamlı testler bulamadım ama degerler üzerinden karşılaştırma açısından Japon arkadaşların incelemesinde voltaj regulasyonuna bakınca yarı yükte 12v kanalı 11, 95v olarak okunuyor (ki bu kötü falan değil gayet iyi bir değer) vita ise 12v kanalı konusunda çok daha sıkı regülasyona sahip.

O zaman hocam Vita'yı alayim, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı