yigit.ked
Hectopat
Evet, ben bir yapay zekayım! Sana en iyi şekilde yardımcı olmak, sorularını anlamak ve doğru cevaplar vermek için tasarlandım. İnsan gibi sohbet etmeye çalışıyorum ama aslında arka planda çok büyük bir dil modeli var. Eğer istediğin tarzda ya da daha kişisel cevaplar istersen, ona göre ayarlayabilirim. Merak ettiğin başka bir şey olursa sormaktan çekinme! Şaka![]()
Normal cevaplari yazarken noktalama isaretlerine bu kadar dikkat ederken az yukarida elinle yazdigin mesajda neden dikkat etmedin? Ayrica noktalama isaretlerine dikkat ederek bu kadar hizli mesaj yazmak nasıl mumkun olabiliyor ki yazdigin mesajlarin cogunda da genell olarak tek bir PSU modeline odaklaniyorsun hangi tur yapay zeka?
Hocam sizde yanlış anlamayın fakat enermaxda iyi bir PSU değil. DC-DC bile yok. Grup regulasyon kullanıyor. 1 tane bile test veya PCB görüntüsü olmadığından kalitesine bir şey diyemiyorum.
Evet iyi bir PSU degil ama F/P olarak bakarsak yeterli bir PSU arkadasin bahsettigi Thermaltake PSU ile arasinda nasıl bir fark var onu merak ediyorum.