Asus Prime B350 Plus Anakart İçin Bluetooth aparatı

Toshirou

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Black Friday indirimleri ile kablosuz kulaklık aldım ve aptx destekliyor. Bilgisayarda da kullanabilmek istiyorum müzik dinlemek Discord tarzı programlarda sohbet etmek ve oyun oynama amaçlı kullanacağım. Dongle işimi görür mü yoksa Bluetooth kartı falan mı almalıyım ne önerirsiniz? Anakartım ASUS Prime B350 PLUS, işlemcim Ryzen 5 1600 şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress kargo süresi nedeniyle ter döktürüyor bana,aldığım diğer ürünler 2 hafta olmasına rağmen Çin'den çıkmadı bile. Kargo olayından nefret ediyorum anlayacağınız. :D

Aliexpress kargo süresi nedeniyle ter döktürüyor bana,aldığım diğer ürünler 2 hafta olmasına rağmen Çin'den çıkmadı bile. Kargo olayından nefret ediyorum anlayacağınız. :D
Ağ ürünleri konusunda şansınız yaver gidebilir. 😄
Ben de laptop için WiFi kartı aldım. Bugün 5. gün ve uçağa iki gün önce verilmiş gözükmekte. Ne kadar doğru bilemem fakat size en güncel WiFi+BT kartını önerdim. Beklemeye değer. 😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı