ASUS Prime B350-PLUS ve R5 2600X ne kadar eder?

Öncelikle fikriniz için teşekkürler aynen dediğiniz gibi anakart ve işlemcimi satıp anca işlemci parasını çıkartabiliyorum.
PSU ile alakalı neden öyle dediniz ki?
X-Power serisine nedense en baştan ısınamadım. İşlemci ve anakart değiştirmek yerine o değiştirilebilir dedim. Size kalmış.

B350'nin 4000 serisi desteklemesi gibi bir ihtimal söz konusu olur mu sizce? Olsa bile tam performans alınabilir mi?
4000 serisinin b350 anakartlara desteği olmayacak. Yeni nesil işlemcilerle b550 altında bir kart ile kullanılmasını şahsen tavsiye de etmem. Ancak bütçeniz el vermiyorsa daha az farkla a520 anakart ve 3000 serisi bir işlemciye de yönelmek yanlış olmaz.

X-Power serisine nedense en baştan ısınamadım. İşlemci ve anakart değiştirmek yerine o değiştirilebilir dedim. Size kalmış.

Genel olarak 1.5 seneye yakındır kullanıyorumdur ve yaşadığım bölgede sık sık elektrikler gider. Bu zamana kadar 100'e yakın kesintiye karşı hiçbir sıkıntı yaratmadı. Sadece 12V beslemesi 60W kadar düşük, tek sıkıntısı o olabilir. Genel olarak memnunum ve kalitesiz bir ürün de olmadığını düşünüyorum. Açıkçası şaşırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı