Asus Prıme B350m-e Anakarta Hi-Level 8 GB RAM Takılır mı?

Ekran kartın uyar. İşlemcin yeni alacağın anakarta uymaz. Aynı şekilde kullandığın RAM de yeni anakarta uymaz. ASUS H81MK anakart ile i5 4570 uyumludur. Kullandığın RAM de ASUS H81MK ile uyumludur.
Ama o işlemci attığım kullandığım rama uyumlumudur bide En fazla MSI750 ti hangi islemcileri alır en yüksek olarak en iyi model islemciler olarak Tabi anakartada uysun.)

Ama o işlemci attığım kullandığım rama uyumlumudur bide En fazla MSI750 ti hangi islemcileri alır en yüksek olarak en iyi model islemciler olarak Tabi anakartada uysun.)

Okumaya çalışırken kör oldum. Lütfen tane tane yazar mısın? Neyin neye uyması gerektiğini anlayamadım yorumunuzdan.

İlk öncelikle benim Anakart ile İşlemciyi değişicem yeni alıcağım anakart: Asus Prıme B350m-e Amd B350 Soket Am4 Ddr4 Oc 3200mhz Led Aydınl - n11.com
Ve bu da işlemci: AMD Ryzen 3 1300X 3.5 Ghz 8 MB AM4+ 65W İşlemci Fiyatı
Acaba ikisi benim ekran kartıyle RAM'e uyar mı sadece onu istiyorum uyar mı diye Ekran kartım: MSI 750 Tiç
RAM'im ise: Hı-LEVEL in 8 GB RAM. Attıklarım işlemciyle anakartın ekran kartıyla RAM'e uyumlu mu onu merak ediyorum.
Bu ara benim yazdığım daki bu Ekran kartına uyarmı anakarta islemci.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı