ASUS PRIME B365M-K XMP sorunu

paevon

Centipat
Benim belleğim 3200 destekliyor XMP'den 3200 MHz getirdiğimde 2666 MHz oluyor, 3200 yükselmiyor. Neden olduğu konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim biraz bilgisizim bu konuda o yüzden size çok basit bir soru olarak gelebilir. Ben xmp den 2993 mhz olan profili seçtim bir sorun olur mu ? Technopathın videosuna göre hareket ettim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim ana kartımda aynısı, XMP profilinden 2666 MHz seç bunun dışında seçme. 2993 MHz seçsende o hızda çalışmaz.

Senin RAM 3200 MHz olduğu için o profilleri gösteriyor ama max destekleyebildiği 2666 MHz, sen sağlık kullanmak istiyorsan 2666 olarak ayarla.

Senin RAM 3200 MHz olduğu için o profilleri gösteriyor ama max destekleyebildiği 2666 MHz, sen sağlık kullanmak istiyorsan 2666 olarak ayarla.
Nasıl ayarlayacağımı gösterebilir misin yanlış birşey yapıpta sistemi bozmayayım. Voltajını falanda ayarlamam gerekiyormuş herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…