ASUS Prime B450 MK II anakarta 1 TB M.2 SSD önerisi

Pekala bu SSD gen 2 olduğunu gördüm gen 3 bir SSD daha iyi olmaz mı?

Ve uzun süreli kullanmayı planlıyorum oyun oynuyorum ileride başım ağrır mı?

Pekala bu SSD gen 2 olduğunu gördüm gen 3 bir SSD daha iyi olmaz mı?
Gen 2? Bu SSD Gen 3, PCI-Express 3.0 yazıyor.

Ve uzun süreli kullanmayı planlıyorum oyun oynuyorum ileride başım ağrır mı?
TLC tipinde ve DRAM'i var. Uzun ömürlü olur ve DRAM sayesinde performans düşmez.

Ayrıca GEN 2 M.2 SSD diye birşey yok, Gen 3'ten önce SATA SSD'ler var.

Tamamdır teşekkürler bu okuma yazma hızları yeterli olur mu peki oyun oynuyorum onun haricinde her oyuncunun yaptığı klasik şeyler film vs izlemek gibi

Ben Adata Legend 750 baktım ama fiyat biraz pahalı ekstra stok durumu yok çok daha hızlı gözüküyor pek anlamıyorum

Tamamdır teşekkürler bu okuma yazma hızları yeterli olur mu peki oyun oynuyorum onun haricinde her oyuncunun yaptığı klasik şeyler film vs izlemek gibi
Oyunların yükleme ekranlarına veya açılma sürelerine hiçbir etkisi yok.
Sadece dosya okuma ve yazmalarda etkisi var, DRAM olduğu içinde diğer 3 GB/s SSD'ler gibi 50 GB yazdıktan sonra 300-400 MB'ye düşmez hızı.

Ben Adata Legend 750 baktım ama fiyat biraz pahalı ekstra stok durumu yok çok daha hızlı gözüküyor pek anlamıyorum
Adata'nın tek artısı üstünde stok soğutucu geliyor. Onun dışında kendisinde DRAM yok.

Tamamdır dediğin SSD'yi alacağım teşekkürler 😁

Oyunların yükleme ekranlarına veya açılma sürelerine hiçbir etkisi yok.
Sadece dosya okuma ve yazmalarda etkisi var, DRAM olduğu içinde diğer 3 GB/s SSD'ler gibi 50 GB yazdıktan sonra 300-400 MB'ye düşmez hızı.

Adata'nın tek artısı üstünde stok soğutucu geliyor. Onun dışında kendisinde DRAM yok.

Teşekkürler önerdiğin SSD'yi alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı