Alacak olduğum işlemci olan Ryzen 5 5600 işlemci için ASUS Prime B450M-A II anakartı ideal midir? Eğer başka anakart öneriniz varsa Max. 2000TL'ye önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Ben r5 5600x kullanıyorum bu anakartı. Fakat bios güncellemesi yapmadım hiç. Baktığımda sürüm işlemcim için yeterli diye gördüm. Ne gibi faydaları var güncelleme yapmanın acaba?
Ben R5 5600X kullanıyorum bu anakartı. Fakat BIOS güncellemesi yapmadım hiç. Baktığımda sürüm işlemcim için yeterli diye gördüm. Ne gibi faydaları var güncelleme yapmanın acaba?
Ben r5 5600x kullanıyorum bu anakartı. Fakat bios güncellemesi yapmadım hiç. Baktığımda sürüm işlemcim için yeterli diye gördüm. Ne gibi faydaları var güncelleme yapmanın acaba?
Sanırım format atmak gerekiyor güncelledikten sonra sağlıklı çalışması için. Ben birkaç şey indirdim de o yüzden baştan sistem kurmak taraftarı değilim pek. Belki ama artısı çoksa yapabilirim tabii ki.
FPS'e doğrudan katkı yapmaz tabii ki. Ama bileşenlerin çalışmasını etkileyebilir. ASUS Prime B450-Plus'ı kullanırken, bir sürüme kadar RAM'leri 3200'lük RAM'lerimi 3000'e çıkartınca 25-30 dakika sonra random-crash almaya başlıyordum; BIOS Update ile çözülmüştü.
Sanırım format atmak gerekiyor güncelledikten sonra sağlıklı çalışması için. Ben birkaç şey indirdim de o yüzden baştan sistem kurmak taraftarı değilim pek. Belki ama artısı çoksa yapabilirim tabii ki.