ASUS Prime B450M-A II anakart ile R5 5600 ideal midir?

FPS'e doğrudan katkı yapmaz tabii ki. Ama bileşenlerin çalışmasını etkileyebilir. ASUS Prime B450-Plus'ı kullanırken, bir sürüme kadar RAM'leri 3200'lük RAM'lerimi 3000'e çıkartınca 25-30 dakika sonra random-crash almaya başlıyordum; BIOS Update ile çözülmüştü.

Hayır, BIOS'un kendi hafızası vardır, hocam. Düzgün çalışması için depolama birimini sıfırlamanıza gerek olmaz.
Ha öyleyse çok iyi hocam. Ben okuduğum her yerde ve bu forumda bios güncellemesinden sonra sağlıklı çalışması için temiz kurulum öneriyorlardı. Yoksa sistemde tuhaflıklar çıkabiliyormuş galiba.

Güncellemek kolay fakat sorun yaşamıyorsa güncellemenin anlamı yok. BIOS güncellemesinin zaten sorun çıkarsa yapılması öneriliyor.

Hocam kaynak alabilir miyim? Bilmediğim bir nokta var demek ki, istifade edeyim ben de bu bilgilerden.

Ha öyleyse çok iyi hocam. Ben okuduğum her yerde ve bu forumda BIOS güncellemesinden sonra sağlıklı çalışması için temiz kurulum öneriyorlardı. Yoksa sistemde tuhaflıklar çıkabiliyormuş galiba.

Hocam, benim bilgimle alakalı bir sorunda olabilir. Kaynak gösterirseniz ben de istifade edeyim.

Hocam kaynak alabilir miyim? Bilmediğim bir nokta var demek ki, istifade edeyim ben de bu bilgilerden.
Buyrun hocam. "BIOS Güncellemesine İhtiyacınız Var Mı?" başlığının altında yazmışlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı