ASUS Prime B450M-A II anakart ile R5 5600 ideal midir?

Ha öyleyse çok iyi hocam. Ben okuduğum her yerde ve bu forumda bios güncellemesinden sonra sağlıklı çalışması için temiz kurulum öneriyorlardı. Yoksa sistemde tuhaflıklar çıkabiliyormuş galiba.

Hocam, BIOS güncellemek artık çocuk oyuncağıyken neden eski versiyon kullansın ki?
Güncellemek kolay fakat sorun yaşamıyorsa güncellemenin anlamı yok. BIOS güncellemesinin zaten sorun çıkarsa yapılması öneriliyor.

Güncellemek kolay fakat sorun yaşamıyorsa güncellemenin anlamı yok. BIOS güncellemesinin zaten sorun çıkarsa yapılması öneriliyor.

Hocam kaynak alabilir miyim? Bilmediğim bir nokta var demek ki, istifade edeyim ben de bu bilgilerden.

Ha öyleyse çok iyi hocam. Ben okuduğum her yerde ve bu forumda BIOS güncellemesinden sonra sağlıklı çalışması için temiz kurulum öneriyorlardı. Yoksa sistemde tuhaflıklar çıkabiliyormuş galiba.

Hocam, benim bilgimle alakalı bir sorunda olabilir. Kaynak gösterirseniz ben de istifade edeyim.

Hocam kaynak alabilir miyim? Bilmediğim bir nokta var demek ki, istifade edeyim ben de bu bilgilerden.
Buyrun hocam. "BIOS Güncellemesine İhtiyacınız Var Mı?" başlığının altında yazmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…