ASUS Prime B450M-A ile XPG D41 RAM uyumlu mu?

Ben şimdilik apu bir sistem topluyorum elimden gelen her araştırmayı yapıyorum ileride ekran karti takacağım ilk olarak da ramlari yukseltecegim yani anakartı önemsiyorum çünkü geleceğe yönelik bir sistem topluyorum ama tabi şimdilik de ucuz olması önemli anakartı pro max mi s2h mi alsam diye ya da pro vdh max arasnda kaldım baya

CL değeri yüksek fakat APU bir sistem toplayacaksın senin için MHz değeri daha önemli bu yüzden 3600 MHz değerinde bellekleri alıp CL değerinden biraz feragat etmeni tavsiye ederim ben.

Ben şimdilik APU bir sistem topluyorum elimden gelen her araştırmayı yapıyorum ileride ekran karti takacağım ilk olarak da RAM'lari yukseltecegim yani anakartı önemsiyorum çünkü geleceğe yönelik bir sistem topluyorum ama tabii şimdilik de ucuz olması önemli anakartı Pro Max mi S2H mi alsam diye ya da Pro VDH Max arasnda kaldım bayağı.

B450M PRO Max sizin için daha iyi olacaktır. Onu tercih etmenizi tavsiye ederim.

Biraz zaman alacak ekran karti onun için apu almam gerekli
B450M PRO Max sizin için daha iyi olacaktır. Onu tercih etmenizi tavsiye ederim.
Rgb destegi yok onun da tek kafamı karıştıran mevzu oydu ileride rgb kasa alacağım sanırım ileri için fazla düşünüyorum :)
Ama 1600 af yi düşündüm çok fakat bütçe çok kısıtlı vede apu sistem ileride çok desteklenebilir bir sistem

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı