ASUS Prime B450M-K II anakart için driver

MertQQ

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, ASUS anakartım için driver arıyorum fakat ilkkez yapacağım için sizden de yardım almak istiyorum nasıl yapabilirim?
Model: ASUS Prime B450M-K II
Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yonga seti sürücüsü güncellemek için bu videoyu rehber olarak kullanabilirsiniz.

Burada ağ, ses, SATA, chipset sürücülerini bulabilirsin.

BIOS sürümü için burası.

İşletim sistemi nedir?
Windows 10 64 bit
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yonga seti sürücüsü güncellemek için bu videoyu rehber olarak kullanabilirsiniz.

BIOS sürümü için burası.

BIOS sürümü için burası.

BIOS sürümüne bakınca altta böyle bir yazı dikkatimi çekti "Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (PB450MK2.CAP) using BIOSRenamer." nedir bu?

Son düzenleme:
USB BIOS Flashback aracını çalıştırmadan önce BIOSRenamer kullanarak BIOS dosyasını PB450MK2.CAP diye adlandırın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı