Çözüldü ASUS Prime B450M K II anakartta RAM slota nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pikapyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, defalarca video izlememe rağmen bir türlü RAM'ı slotuna takamadım. Bastırmama ve daha fazla bastırmama rağmen. Bugün çıkarmıştım RAM'ları fakat şimdi ne olduysa bir türlü takamıyorum.

Anakartım ASUS Prime B450M K II.
RAM'larım (2x8) PNY XLR8.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sadece üst çentik açılmalı bu anakartta. O çentiği açıp RAM'i önce önden, sonra arkadan bastırın.
Anakart modeli ve RAM modeli alabilir miyiz? Ek olarak RAM slotunu kontrol ettiniz mi? İçerisinde bir şey var mı? Bir de doğru tarafa çevirip takıyorsunuz değil mi? RAM üstündeki boşluk ile anakart üstündeki boşluk aynı hizada.

Anakart modeli ve RAM modeli alabilir miyiz? Ek olarak RAM slotunu kontrol ettiniz mi? İçerisinde bir şey var mı? Bir de doğru tarafa çevirip takıyorsunuz değil mi? RAM üstündeki boşluk ile anakart üstündeki boşluk aynı hizada.

Editledim konuyu. Evet kontrol ettim herhangi bir şey yok. Doğru yönde takıyorum ve yeterince bastırdığımı düşünüyorum.

Sadece üst çentik açılmalı bu anakartta. O çentiği açıp RAM'i önce önden, sonra arkadan bastırın.

1 tane çentik var zaten sanırsam, dediğiniz gibi deneyeceğim.

İlk önden ittirin demeniz her şeyi değiştirdi. RAM'ı taktım. Çok teşekkür ediyorum. İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı