Toplum içinde yanlış tanıtılmak

@Tasarım peder seni adam gibi lanse etmiş. Tam saygın erkek tipi. Toplumun bunlara ihtiyacı var artık. Diğer tipler baydı artık.

Esaslı erkek olmak moda olacak 2026'da.

Ergensin sen. Modayı takip et.

Evet yani benim burada anlatmak istediğim topluma gore ben biraz daha mı iyi kalpli biriyim beni saf olarak dusunurler mi gibi bir düşünce rahatsız etti.

@Tasarım Kusura bakma da böyle adamları saf diye düşünen tipler 50 kuruş da istiyor.

Sana alık ol demiyorum. Beyefendi ol diyorum. Yoksa gözün açık olsun. Dersine çalış. Her işi temkinli yap.

Mesela bize de sigara içmek erkeklik diye lanse edilirdi. İçmeyenler Bülent Ersoy olmadı.

@Tasarım kusura bakma da böyle adamları saf diye düşünen tipler 50 kuruş da istiyor.

Sana alık ol demiyorum. Beyefendi ol diyorum. Yoksa gözün açık olsun. Dersine çalış. Her işi temkinli yap.

Mesela bize de sigara içmek erkeklik diye lanse edilirdi. İçmeyenler Bülent Ersoy olmadı.

Peki anladım şimdi teşekkürler aydınlattıgın için.

Niye 2025 diye vurguladığını anlamadım. Ayrıca baban seni övmüş resmen. Küfür etmemek saflık değil efendiliktir.

Evet oyle oldugunu ben de biliyorum sadece ne bileyim işte saf kategorisine koyarlar diye düşündüm.

Takılma bu kadar. Babam benim için böyle söylese gurur duyardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı